De Praktijk

Praktijk

De praktijk is in oktober 1993 door orthodontist Linders gestart en bestaat inmiddels ruim 20 jaar. Door de toenemende vraag naar beugelbehandelingen is in 2005 orthodontist Smale het team komen versterken. Zij is op donderdag en vrijdag in de praktijk aanwezig en orthodontist Linders is op de maandag, dinsdag en woensdag werkzaam. Beiden hebben de opleiding voor orthodontist aan de universiteit van Nijmegen gevolgd en werken met dezelfde behandelfilosofie en behandeltechnieken. Daardoor is het niet noodzakelijk dat patiënten steeds door dezelfde orthodontist gezien worden en kunnen patiënten zelf kiezen op welke dagen zij behandeld willen worden. Mocht u echter voorkeur hebben voor een behandeling bij dhr. Linders of bij mevr. Smale dan is dat geen enkel probleem en kunt u uw voorkeur aangeven.
 

 

Rene Linders

 

Curriculum Vitae 

1982-1987: Opleiding tandheelkunde, Radboud Universiteit Nijmegen

1987-1989: Werkzaam als tandarts in algemene tandartspraktijk in Altdorf (Zwitserland)

1989-1993: Specialisatie orthodontie, Radboud Universiteit Nijmegen

1993-heden: Werkzaam als orthodontist in eigen praktijk te Uden

BIG-Registratienummer: 39022529102

Lid van de VvO en de NMT

Isolde Smale

 

Curriculum Vitae 

1990-1996: Opleiding tandheelkunde, Radboud Universiteit Nijmegen

1996-1999: Werkzaam als tandarts in het Tandheelkundig Jeugdcentrum te Beuningen

1999-2003: Specialisatie orthodontie, Radboud Universiteit Nijmegen

2003-heden: Werkzaam als waarnemend orthodontist in diverse orthodontie praktijken, waarvan 2 dagen per week in Uden

BIG-Registratienummer: 69046185002

Lid van de VvO en de NMT

Team

 

Verder zult u in de praktijk veel met een assistente te maken hebben. Zij voert in opdracht van de orthodontist een deel van de controles en behandelingen uit en kan u ook altijd helpen als er vragen of pijnklachten met de beugel zijn. Bijna alle assistentes werken al vele jaren in deze praktijk en hebben een ruime ervaring in het behandelen van kinderen en/of volwassenen met een beugel.
Tevens zijn wij opleidingsplaats voor de tandartsassistente opleiding. Indien er een assistente van de opleiding bij ons stage loopt, dan is zij herkenbaar aan de naambadge met "stagiaire" erop. Zo weet u altijd door wie u behandeld wordt.